joi, 22 ianuarie 2015

DAVOS 2015-renasterea increderii mondiale



  Conform televiziunii CNBC Europe , a inceput WORLD ECONOMIC FORUM , la Davos (Elvetia)  , in perioada 21-24 Ianuarie 2015 , la care au fost invitati peste 2500 de participanti din140 de tari , pentru a aborda problemele-cheie de importanta mondiala , potrivit organizatorilor. 


 
  
 Este editia a 45-a  evenimentului avand locatia intr-un sat de ski , plin de zapada , cu garzi inarmate si presa internationala.



Un membru înarmat al PoliÈ›iei  elveÈ›iene  pe acoperiÈ™ul Hotelului Davos înainte de Forumul Economic Mondial (WEF) de la Davos, ElveÈ›ia,  MarÈ›i 20 Ianuarie 2015.




Lista de participanti include: 27% americani , englezi si elvetieni 10% , rusi si chinezi 2 % .Printre invitati nume sonore ca: Francois Hollande –presed.francez , Li Koqiang-presed.chinez , cancelarul german-Angela Merkel , sunt cativa din cei peste 40 de sefi de stat si de guvern care vin.
  Alte nume sonore:vicepresedintele american-Al Gore , presedintele Bancii Mondiale- Jim Yong Kim, co-fondatorul Microsoft si filantropul-Bill Gates.
  Sub tema „ Noul context global” , fondatorul Klaus Schwab declara ca sta in puterea noastra sa armonizam relatiile umane , iar reuniunea va servi ca punct de plecare pentru renasterea increderii la nivel mondial.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu